Home / Doesburg-Regiobode / Kinderfilm in Doesburg

Kinderfilm in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 8 februari is de film ‘Mijn bijzonder rare week met Tess’ te zien bij Kinderfilmhuis de Teil in Het Arsenaal in Doesburg. De film gaat over Sam. Hij is bang om als jongste van de familie alleen over te blijven, en daarom begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Maar door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess’ leven voorgoed zal veranderen. Aanvang van de film is 14.00 uur. Entree is 3,50 euro. In de pauze is er limonade met wat lekkers.

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.