Home / Nieuws / Kettingbotsing op N348 bij Spankeren

Kettingbotsing op N348 bij Spankeren

SPANKEREN – Op de Arnhemsestraat N348 bij Spankeren heeft vrijdag 14 april aan het einde van de ochtend een kettingbotsing plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde rond 11.40 uur in de richting van Leuvenheim. Een auto wilde afslaan naar een woonboerderij, waardoor er een kettingbotsing ontstond. Hier waren in totaal drie auto’s bij betrokken. Alle betrokkenen keamen met de schrik vrij. Het verkeer werd door de politie langs het ongeval geleid. Rond 12.30 uur was de weg weer vrij.

Foto: Roland Heitink

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.