Home / Rheden-Regiobode / KBO-PCOB over Bolivia

KBO-PCOB over Bolivia

RHEDEN – Donderdag 13 februari heeft de KBO-PCOB Rheden Martin Idema te gast. Hij komt in woord en beeld vertellen over zijn reis naar Bolivia. Hij vond het een avontuur om dit Zuid-Amerikaanse land te bereizen en vertelt over de nationale parken, het Amazonegebied, de Andes, de grote zoutvlakte en het gevarieerde ruige woestijnlandschap met vulkanen en veelkleurige meren vol roze flamingo’s. Daarnaast komen ook levendige steden uit de Spaanse tijd aan bod, evenals de vele authentieke bewoners in hun kleurige kleding. Idema maakt een klein uitstapje naar buurland Peru voor een bezoek aan de oude Inka-hoofdstad Cusco en Machu Picchu. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en wordt gehouden in Dorpshuis Willem de Zwijger in Reden. De toegang is gratis, koffie en thee kosten 1 euro.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.