Home / Brummen-Regiobode / Kaartverkoop Mondolia

Kaartverkoop Mondolia

KLARENBEEK – Muziek- en Amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen gaat weer haar jaarlijkse uitvoering houden in Het Boshuis in Klarenbeek. Dit gaat gebeuren op 13 en 14 maart. De voorbereidingen voor deze uitvoeringen zijn in volle gang en het belooft een gezellige avond te worden met muziek, zang en sketches. De kaartverkoop is van start gegaan. Deze kosten 8 euro en 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Donateurs van deze vereniging worden binnenkort bezocht om de toegangskaartjes te brengen. Wie nog geen donateur is, maar toch de uitvoering wil bezoeken, kan kaartjes kopen bij DCO Jan de Croon in Klarenbeek, contact opnemen met Riet de Koning via tel. 055-3600168 of een e-mail sturen naar mavmondolia@gmail.com. Wie een indruk wil krijgen van de uitvoering kan de filmpjes bekijken op www.mondolia.nl.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.