Home / Doesburg-Regiobode / Jubileumfeest KV Rivalen

Jubileumfeest KV Rivalen

DOESBURG – De Doesburgse korfbalvereniging Rivalen bestaat op 17 februari zestig jaar. Dit heuglijke feit wordt zaterdag 15 februari gevierd. Van 18.00 tot 20.00 uur is er in het clubgebouw aan de Magnolialaan een receptie voor mensen die, op welke manier dan ook, in het verleden betrokken zijn geweest bij Rivalen. Aansluitend is er een gezellige feestavond met DJ. Op zaterdag 16 mei wordt de viering van het zestigjarig bestaan voortgezet met een festival vol met leuke activiteiten op het terrein KV Rivalen.

Lees ook

Boek over Theo Colenbrander uitgebracht

DOESBURG – Onlangs heeft de historische vereniging Stad en Ambt Doesborgh / Streekmuseum De Roode …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.