Home / Nieuws / Jubileumconcert in stijl

Jubileumconcert in stijl

DIEREN – Theaterkoor Music for All bestaat twintig jaar en dat werd afgelopen weekend uitbundig gevierd met een afwisselende jubileumshow. Zowel zaterdag 8 als zondag 9 februari genoot het publiek in Schouwburg Theothorne van de voorstelling Twenty, waarin de leden van het koor de beste, vrolijkste en dierbaarste liedjes ten gehore bracht.
Theaterkoor Music for All werd twintig jaar geleden opgericht door Sjaak Leenders en heeft in die periode veel op het podium gestaan. Er zijn meerdere grote muziektheatervoorstellingen uitgevoerd, maar ook een open podium staat elk jaar op het programma. Dit heeft een breed repertoire opgeleverd, waaruit dankbaar is geput voor de voorstelling Twenty. Het programma werd samengesteld door dirigent Christan Grotenbreg en regisseur Jasper Korving en op de planken gebracht onder begeleiding van een aantal enthousiaste muzikanten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.