Home / Nieuws / Jubilerende schilder deelt uit aan Zonnebloem

Jubilerende schilder deelt uit aan Zonnebloem

DIEREN – Schildersbedrijf vdveenschilders in Dieren deelt uit. Het bedrijf bestond in 2019 honderd jaar en viert dat niet alleen. Eigenaar Rens van der Veen had een mooie actie opgezet. Elke nieuwe klant leverde vorig jaar 100 euro op voor het goede doel. In het voorjaar kreeg het Rode Kruis al een mooie bijdrage, nu was het de beurt aan de Dierense afdeling van de Zonnebloem. Voorzitter Greet Witteveen mocht een cheque van 400 euro in ontvangst nemen. Dit bedrag wordt zeker goed besteed, zegt ze. “De Zonnebloem heeft een vol jaarprogramma met veel verschillende activiteiten. Zo gaan we dit jaar film kijken, is er elke maand een bingo en maken we een keer een rondrit.” De Dierense afdeling van de Zonnebloem heeft in totaal zo’n 85 gasten, die door 26 vrijwilligers worden ondersteund; door regelmatige bezoekjes of doordat zij begeleid worden bij leuke uitstapjes. De bijdrage van vdveenschilders komt daarbij goed van pas.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.