Home / Nieuws / Jubilerende korfballers in het nieuw

Jubilerende korfballers in het nieuw

DIEREN – Dit jaar bestaat de korfbalvereniging Diderna/Visser Sloopwerken 50 jaar. Het hele jaar staat in het teken van dit jubileum. Daarom zijn alle spelende leden in het nieuw gestoken. De senioren 1 zijn naast Visser Sloopwerken ook gesponsord door Tegelzetbedrijf van der Teems. De senioren 2 hebben het volledig tenue aangeboden gekregen door Korfbal Totaal. Op de foto staan de B1, Senioren 1, 2 en 3 en de sponsoren: links Maurice en Joan Visser en rechts Henri en Gerrit Van der Teems. Op 18 en 19 september wordt het jubileum van Diderna gevierd. De vereniging is op zoek naar adressen van oud-leden, zodat zij kunnen worden uitgenodigd voor de viering van het jubileum. Adressen kunnen gemaild worden naar secretariaat@diderna.nl.

Lees ook

Mogelijk verlichting van kunstwerk Brummens viaduct

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen en gemeente Brummen hebben afspraken gemaakt over het beheer en onderhoud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.