Home / Brummen-Regiobode / Jubilarissen gehuldigd bij OVOV

Jubilarissen gehuldigd bij OVOV

BRUMMEN – Dinsdag 21 januari was de jaarvergadering van de Onafhankelijke Vrouwenvereniging Oeken Voorstonden (OVOV). Deze avond zijn meerdere jubilarissen in het zonnetje gezet.

Alle verslagen van het bestuur, de creatief, de dansgroep, het reisje, de tuinclub en de fietsclub werden voorgelezen. Hierna vertelde Rikie van Dam hoe het er financieel met de vereniging voor stond. De dames van de kascommissie werden bedankt voor hun controle. Hierna werd afscheid genomen van Rikie van Dam als penningmeester, zij kreeg een woord van dank, een bos bloemen met een cadeaubon aangeboden. Zij word opgevolgd door Fennie Hietbrink.
Daarna werden de jubilarissen gehuldigd. De dames Beb Mulderij, Fennie Hietbrink, Mientje Melgert, Hennie Garsen zijn 12,5 jaar lid en Bertha Bosch is zelfs al 50 jaar lid van de vereniging. Zij ontvingen uit handen van de voorzitter een geborduurde handdoek en een bos bloemen. Hierna werden alle vrijwilligers bedankt met een roos.
Na de pauze werd de avond verder verzorgd door een aantal leden van de vereniging. Willie Jonkers nam het woord en heette Willemien Smeenk welkom die de avond verder vulde met verhalen en gedichtjes in het dialect. Het bestuur kreeg als bedankje een mooie schoof tulpen aangeboden. Na de afsluiting van de tweede helft door Willie Jonkers kreeg iedereen nog een kleine attentie.

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.