Home / Nieuws / Jubilarissen bij Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

Jubilarissen bij Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

SPANKEREN – Zondag 19 januari heeft Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren haar jubilarissen in het zonnetje gezet. Renske Reinders werd gefeliciteerd met haar 12,5-jarig jubileum. Na te zijn begonnen met blokfluitlessen bij de vereniging is zij overgestapt op de bugel, die ze nog steeds bespeelt.
Berry Eskes werd gefeliciteerd met zijn 50-jarig jubileum. Na als tamboer bij de vereniging te zijn begonnen, heeft hij vervolgens even bugel gespeeld en daarna is hij overgestapt op de euphonium. Als echte Eskes-telg heeft hij in het bestuur gezeten als duo-voorzitter en veel taken verricht voor de vereniging. De voorzitter heeft de jubilarissen namens de vereniging toegesproken, het bijbehorende jubileumspeldje opgespeld en bloemen overhandigd.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.