Home / Nieuws / Jubilarissen bij de Zonnebloem afdeling Rheden-De Steeg

Jubilarissen bij de Zonnebloem afdeling Rheden-De Steeg

RHEDEN – Twee vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Rheden – De Steeg zijn tijdens de jaarvergadering in het zonnetje gezet. In zijn praatje over het belang van vrijwilligers, richtte de voorzitter zich ineens op mevrouw Geertje Jansen en mevrouw Truus Romp. De dames werden in het zonnetje gezet omdat zij al tien jaar lang altijd klaar staan voor De Zonnebloem en een actieve bijdrage leveren aan de activiteiten van de afdeling. “Vrijwilliger zijn is niet iets vrijblijvends, het vraagt om inzet en aanwezigheid. Het is verantwoordelijkheid en verplichting. Het is dankbaar werk en schenkt voldoening”, aldus de voorzitter. De voorzitter feliciteerde de dames met hun jubileum. Onder luid applaus van de andere vrijwilligers kregen de beide jubilarissen het Zonnebloemspeldje met de daarbij horende oorkonde uitgereikt en natuurlijk ontbraken de bloemen niet.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.