Home / Brummen-Regiobode / Jong talent HOB in de spotlights
.

Jong talent HOB in de spotlights

BRUMMEN – Zondagmiddag 10 februari was het volle bak in het repetitiegebouw van het Harmonie Orkest Brummen (HOB). De aantrekkende storm Ciara kon de ouders, opa’s en oma’s en andere fans niet tegenhouden van de voorspeelmiddag van jong talent. Leerlingen van de enthousiaste en professionele muziekdocenten van het HOB traden op, meestal met zijn tweeën of in groepjes. Samen muziek maken is immers het leukste wat er is.
Er deden jongens en meiden mee die al heel lang les hebben, maar ook die pas een half jaar bezig waren. Er werd gespeeld op diverse instrumenten, van blokfluit en dwarsfluit tot slagwerk. Er waren ook saxofonisten, hoornisten, trompettisten en klarinettisten, die allemaal stonden te stralen tijdens hun optreden. Er werd opvallend veel filmmuziek gespeeld.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.