Home / Brummen-Regiobode / Jong en oud gymmen samen: ‘Wie bunt weer jong!’

Jong en oud gymmen samen: ‘Wie bunt weer jong!’

HALL – De dames van de Hallse seniorengym en de kleuters van basisschool de Vossenstaart genoten onlangs van een gezamenlijke sportieve ochtend. Op initiatief van gymdocente Sjoukje Oosting, die vanuit Stichting Welzijn Brummen de seniorengym verzorgt in Hall, Eerbeek en Brummen, hebben jong en oud samen gegymd.

Twaalf kleuters deden mee met de dames van de seniorengym. Achter de stoel werden oefeningen gedaan, liedjes gezongen, met de parachute en de ballon gespeeld en knipogen geoefend. Het was een gezellige dolle boel, waarbij zowel de kinderen als de dames zienderogen genoten. “Wie bunt weer jong!”, zei één van de dames met een grote glimlach op haar mond. Nadien werd nagekletst met een glaasje limonade en een kopje koffie. Het was een erg geslaagde ochtend en voor alle deelnemers zeker voor herhaling vatbaar.

Elke woensdag is er van 10.00 tot 10.45 uur seniorengym in de Wheme in Hall. In Eerbeek is er gym op woensdag van 9.00 tot 9.45 uur in het Tjark Riks Centrum en in Brummen in Plein Vijf op woensdag van 14.00 tot 14.45 uur en donderdag van 9.15 tot 10.00 uur. In ‘t Oortveld in Empe wordt elke maandag tussen 13.00 en 13.45 uur gegymd. Belangstellenden mogen drie keer gratis meedoen om te kijken of de gym iets voor hen is. Ze kunnen gewoon een keer langskomen of contact opnemen met Stichting Welzijn Brummen via tel. 0575-561988 of info@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.