Home / Brummen-Regiobode / Jaarvergadering Vrouwen van Nu Brummen

Jaarvergadering Vrouwen van Nu Brummen

BRUMMEN – Woensdag 12 februari houdt de Brummense afdeling van Vrouwen van Nu haar jaarvergadering, vanaf 20.00 uur in Plein Vijf. In het eerste deel van de avond wordt teruggeblikt op de activiteiten van het afgelopen jaar en worden jubilarissen gehuldigd. Ook wordt afscheid genomen van een bestuurslid en een nieuw lid van bestuur verwelkomd. Na de pauze brengt het duo Een en Ander een programma met conferences, sketches en liedjes. Vrouwen van Nu heeft voor 2020 weer een gevarieerd programma opgesteld met sportieve en culturele activiteiten. Deze zijn terug te vinden op www.vrouwenvannu.nl/brummen.

vrouwenvannubrummen@gmail.com

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.