Home / Nieuws / IVN wandeling naar de Kamerdalse berg

IVN wandeling naar de Kamerdalse berg

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandag 2 maart een wandeling naar de heuvels van de Veluwezoom. De start is om 9.30 uur op de parkeerplaats van Landwinkel de Munnikenhof, Brinkweg 30a, Rheden. De Kamerdalseberg, 66 meter hoog, ligt in het Nationaal Park Veluwezoom tussen de oude landgoederen Beekhuizen bij Velp en Rhederhof en Heuven bij Rheden. Mede door de laatste twee ijstijden is het een afwisselend gebied met erosiedalen en puinwaaiers. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur, er zitten een paar stevige hellingen in. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.