Home / Rheden-Regiobode / Inzameling voor bazaar en boekenmarkt

Inzameling voor bazaar en boekenmarkt

VELP – Vanaf heden is het mogelijk om spullen in te leveren voor de bazaar en boekenmarkt die op zaterdag 14 maart bij de Grote Kerk in Velp wordt gehouden. Boeken kunnen worden ingeleverd bij Peter Schroeder, Kerkallee 82E, tel. 026-3622542. Voor het inleveren van andere spullen kan contact worden opgenomen met Corry Venneman, tel. 026-3635091. Kleding, grote meubels, computerspellen en spullen van plastic (behalve Tupperware), kunnen niet worden ingeleverd. Inbreng van spullen is ook mogelijk op vrijdag 13 maart tussen 12.00 en 14.00 uur in de Grote Kerk.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.