Home / Brummen-Regiobode / Inzameling oude metalen voor ledverlichting Sportclub

Inzameling oude metalen voor ledverlichting Sportclub

KLARENBEEK – Al een paar jaar worden in Klarenbeek oude metalen ingezameld voor een goed doel. Dit is sinds eind oktober Sportclub Klarenbeek.

Eind september 2019 is de inzameling voor de geluidsinstallatie voor Het Boshuis afgesloten. Door de grote inspanning van vele vrijwilligers is deze dag afgesloten met een mooi bedrag van 7859,85 euro. De totale opbrengst voor de geluidsinstallatie was 21.063,11 euro.
De nieuwe inzamelingsactie heeft een ander doel gekregen. Vanaf oktober 2019 worden de oude metalen ingezameld voor de Sportclub Klarenbeek. Deze vereniging betaalt jaarlijks een grote som geld voor de verlichting van de velden. Om de energiekosten aanzienlijk te drukken en energievriendelijk te zijn is de Sportclub overgegaan tot aanleg van ledverlichting. Dit is een dure investering. De kosten bedragen 70.000 à 80.000 euro. Het bestuur van de Sportclub hoopt met milieuvriendelijke maatregelen dit bedrag binnen een aantal jaren terug te verdienen. Om de Sportclub financieel te ondersteunen gaan de opbrengsten van de inzameling van oude metalen nu naar de Sportclub.
De oude metalen (ijzer, lood, aluminium, koper, gereedschap, fietsen, witgoed, accu’s en electriciteitskabels) kunnen ingeleverd worden bij de familie Brugman, Polveensweg 25 in Klarenbeek. Daar staat een container waar men de oude metalen in kan werpen. Wie niet in de gelegenheid is om het oude ijzer te brengen kan bellen naar het Actiecomité: Henk Hurenkamp, tel. 06-51062453 of Tonny Brugman, tel. 06-13743954.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.