Home / Rheden-Regiobode / Introductieworkshop Luisteren naar je pen

Introductieworkshop Luisteren naar je pen

VELP – Op vrijdag 14 februari houdt Hartschrift in Velp een introductieworkshop voor de schrijfcursus Luisteren naar je pen. Deze creatieve, intuïtieve schrijfcursus lokt op een speelse manier uit om te schrijven. Daarbij gaat het niet om goed of mooi schrijven. Plezier in schrijven staat voorop. Schrijfervaring is niet nodig, zin in schrijven wel. Deelnemers krijgen afwisselende schrijfopdrachten, waardoor teksten als vanzelf op papier komen. De introductieworkshop begint om 10.00 uur aan de Dillenburglaan 3 en duurt 2 uur met tussendoor een pauze. Het thema van de ochtend is Liefde. De kosten zijn 15 euro. Deelnemers die besluiten na de workshop de cursus Luisteren naar je pen te volgen, krijgen dit bedrag terug. Aanmelden kan via www.hartschrift.nl. Op deze site staat meer achtergrondinformatie over de introductieworkshop én de cursus Luisteren naar je pen.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.