Home / Brummen-Regiobode / Inspreken op de regiovisie Huiselijk Geweld

Inspreken op de regiovisie Huiselijk Geweld

BRUMMEN – De gemeente Brummen heeft samen met de veertien gemeenten in de regio’s Noord-Veluwe en Midden IJssel/Oost-Veluwe een regiovisie opgesteld voor de aanpak van huiselijk geweld. De komende jaren is er extra aandacht nodig voor onder meer betere samenwerking, preventie en alert zijn op huiselijk geweld.

Zo moeten mensen die thuis te maken hebben met geweld binnen het gezin of tussen partners, beter gesignaleerd en geholpen kunnen worden. De concept regiovisie ‘Samen tegen huiselijk geweld, aanpak huiselijk geweld 2020 tot en met 2023’, ligt nu ter inzage. Tot en met vrijdag 6 maart kan iedereen een reactie geven. Daarna neemt de gemeenteraad hierover een definitief besluit.
Op de gemeentelijke website www.brummen.nl is de concept Regiovisie Samen tegen huiselijk geweld en de bijhorende documenten te lezen. Ook is het document in te zien aan de balie van het gemeentehuis in Brummen en het Servicepunt in Eerbeek. Een reactie geven kan schriftelijk en uiterlijk op vrijdag 6 maart via: College van B&W, postbus 5, 6970 AA Brummen, ovv ‘inspraakreactie regiovisie Samen tegen huiselijk geweld’. Mailen kan ook: via M.Luttenberg, m.luttenberg@brummen.nl.
Alle reacties die het college van burgemeester en wethouders ontvangt worden bestudeerd en meegewogen in het definitieve voorstel aan de gemeenteraad. Het is de verwachting dat de gemeenteraad in mei 2020 een besluit neemt over de regiovisie.

Lees ook

Sluitende begroting voor gemeente Brummen

BRUMMEN – Het college van de gemeente Brummen heeft een sluitende begroting opgesteld. Verantwoordelijk wethouder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.