Home / Doesburg-Regiobode / Inschrijving tweede Giesbeek Triathlon geopend

Inschrijving tweede Giesbeek Triathlon geopend

GIESBEEK – De eerste editie van de Giesbeek Triathlon in 2019 moest helaas op het laatste moment doorgaan zonder het onderdeel zwemmen. Dit jaar krijgt het sportieve evenement een herkansing en wel op zondag 16 augustus.

Meer dan driehonderd deelnemers verschenen in augustus vorig jaar aan de start van de eerste Giesbeek marathon. Helaas werd op het laatste moment het water van Rhederlaag afgekeurd, het was niet geschikt om in te zwemmen. Daarom werd dit onderdeel vervangen door een extra stukje hardlopen. Ondanks deze tegenvaller werd het evenement een groot sportief succes, dat zonder problemen verliep.
En dus pakt initiatiefnemer Tony Ashek met zijn team de taak op om een tweede editie te organiseren. Op zondag 16 augustus komt er weer een Giesbeek Triathlon. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de mini-triathlon, de kwart triathlon en de achtste triathlon. Ook is er een estafette waarin meerdere deelnemers de onderdelen zwemmen, fietsen en hardlopen op zich nemen.
Inschrijven is al mogelijk en kan via giesbeektriathlon.nl. Deelnemers steunen met hun deelname de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, die zich inzet voor mensen met taaislijmziekte.

www.giesbeektriathlon.nl

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg uitgesteld

DOESBURG – Caleidoz heeft besloten de viering van de Dag van de Ouderen in Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.