Home / Brummen-Regiobode / Inschrijving Pinksterfestival geopend

Inschrijving Pinksterfestival geopend

BRUMMEN – De inschrijving voor het Pinksterfestival in Brummen is geopend. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor TheaterLokaal op zaterdag 30 mei, de kunstmarkt op zondag 31 mei en de Pinkstermarkt op maandag 1 juni.

Op de vrijdag is er Jeugdtheater, georganiseerd door Pieter Schipmölder, eigenaar van de welbekende theaterwagens. De leerlingen van alle basisscholen uit Brummen zullen er een aantal mooie voorstellingen kunnen gaan zien. Op vrijdagavond is er muziek in de tent. Welke band er komt blijft nog even een verrassing.
Op zaterdag zijn er voorstellingen van TheaterLokaal en wordt weer een heerlijk TheaterDiner geserveerd. Bij TheaterLokaal kunnen muzikanten, dansers, acteurs en andere performers uit de regio korte optredens brengen in zogenoemde pipowagens, die zijn voorzien van een podium, licht- en geluidsvoorzieningen en ene kleine tribune voor maximaal dertig mensen.

Op zondag volgen TheaterVivaldi en de TheaterEtappe, met de mogelijkheid aan te schuiven voor een lekker hapje en drankje. In de middag staat de kunstmarkt op het programma, waarvoor kramen te huur zijn.
Op maandag is het tijd voor de traditionele Pinkstermarkt, compleet met straattheater. In de Pancratiuskerk wordt het shantykorenfestival gehouden. Ook voor de Pinkstermarkt zijn nog kramen te huur.

www.pinksterfestival.nl

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.