Home / Rheden-Regiobode / Inloopochtend voor ouderen in De Drieschaar

Inloopochtend voor ouderen in De Drieschaar

DIEREN – Op dinsdag verzorgt wijkcentrum De Drieschaat een ochtendbijeenkomst voor de ouderen in de wijk Dieren-Noordoost. Dingen die op de dinsdagochtendbijeenkomsten gedaan kunnen worden zijn spelletjes, knutselen, breien, haken, borduren of gewoon een praatje maken met buurtbewoners onder het genot van een kopje koffie of thee. Er mogen uiteraard ook werkjes van thuis, die nog afgemaakt moeten worden, worden meegenomen. Er kan dan eventueel mee geholpen worden als dat nodig is. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 3 maart, van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Astrid Elsendoorn, 0313 438584
Tineke Stokreef, 0313 427444

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.