Home / Doesburg-Regiobode / Inloop SP over voorzieningen

Inloop SP over voorzieningen

DOESBURG – De gemeenten hebben de afgelopen jaren steeds meer taken gekregen. Zo zijn onder andere de Wmo en Jeugdzorg bij de gemeente terechtgekomen. De SP Doesburg is benieuwd naar ervaringen daarmee in Doesburg, met name Wmo, Jeugdzorg, de bijzondere bijstand, het armoedebeleid en schuldhulpverlening. Zowel goede als slechte ervaringen zijn welkom. Om te inventariseren wat inwoners van het Doesburgse beleid vinden, houdt de SP een vijftal inloopmomenten. Woensdag 4 maart tussen 18.30 en 20.30 uur zijn er mensen van de partij in speeltuin Kindervreugd aan de Marijkelaan. Op donderdag 5 maart is er tussen 10.00 en 12.00 uur een inloop bij PlusFit aan de Wilgenstraat 4. Op dinsdag 10 maart kan eenieder tussen 10.00 en 12.00 uur zijn verhaal delen in Het Arsenaal aan de Kloosterstraat en op woensdag 11 maart tussen 15.00 en 17.00 uur weer in de speeltuin aan de Marijkelaan. Het laatste inloopmoment is op vrijdag 13 maart tussen 10.00 en 12.00 uur in Grotenhuys aan de Van Brakellaan. Telefonisch een verhaal delen kan op maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 19.30 uur via tel. 06 – 39425547. Een bericht sturen naar doesburg@sp.nl kan ook.

Lees ook

Opfriscursus bij Zwembad Den Helder

DOESBURG – De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat veel gezinnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.