Home / Brummen-Regiobode / Informatieavond over restauratie Den Eikenboom

Informatieavond over restauratie Den Eikenboom

LOENEN – Maandag 10 februari wordt een informatieavond gehouden over de restauratie van Den Eikenboom in Loenen. De bijeenkomst start om or Fred Janssen, eigenaar van Den Eikenboom. De start is om 19.30 uur in dorpshuis De Brink, inloop vanaf 19.00 uur.19.30 uur in Dorpshuis De Brink.

Het herstel van het historische logement is een bijzonder project. Het pand staat al lange tijd leeg en is flink vervallen geraakt. Met de verbouwing wordt Den Eikenboom teruggebracht in de staat van rond de vorige eeuwwisseling. Historische elementen blijven zoveel mogelijk bewaard en worden waar nodig gerestaureerd. Na de restauratie komt de horecabestemming weer terug, met een café, een restaurant, hotelkamers en terrassen. Inmiddels is een sloopbedrijf al begonnen om de grote zaal aan de westzijden en slijterij aan de noordzijde, die later zijn aangebouwd, te verwijderen. Ook het asbest dat in het pand aanwezig was is in de afgelopen weken er uit gehaald. Binnenkort begint aannemersbedrijf De Vries met de omvangrijke restauratiewerkzaamheden die twee jaar in beslag gaan nemen. De avond is georganiseerd door Fred Janssen, eigenaar van Den Eikenboom. Iedereen is van harte welkom.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.