Home / Rheden-Regiobode / Infoavond Ellecom Energie Neutraal

Infoavond Ellecom Energie Neutraal

ELLECOM – Donderdag 27 februari verzorgt Ellecom Energie Neutraal (EEN) een avond in Nieuw-Bergstein in Ellecom om praktische informatie te geven over twee onderwerpen, waarmee aanwezigen energie kunnen besparen. Voor de pauze vertelt Erwin Reuterink uitgebreid vertellen over isolatieglas en alles wat daar direct verband mee houdt. Ook onderwerpen zoals ventilatie en voorkomen van houtrot komen aan bod. Er zal veel tijd zijn om vragen te beantwoorden. Erwin is trainer/docent, schade-expert, bouwfysisch adviseur en energieadviseur.Na de pauze geeft Piet Kamminga over het inregelen van de CV installatie. Hij laat zien hoe het een en ander werkt en welke gereedschappen en hulpmiddelen nodig zijn. Aanvang is 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.