Home / Rheden-Regiobode / Ik vind: Ja/Ja-sticker

Ik vind: Ja/Ja-sticker

Ik wil graag reageren op het artikel geen ongewenste reclame, wel Regiobode in de bus. Hoewel ik zeker achter de oplossing tegen papierverspilling sta, vraag ik mij af of er wel rekening is gehouden met de ouderen onder ons. Naar mijn idee zijn zij degenen die de huis-aan-huisbladen en de reclamefolders het meest uitgebreid lezen. Zij hebben de tijd ervoor en zij maken vaak geen gebruik van digitale folders en kranten. Ik denk dat als er ineens geen folders meer in de brievenbus komen, dat zij dit niet gaan begrijpen en ze zullen missen.
Mijn advies is: iedereen een brief sturen met uitleg over de wijziging en de betreffende stickers daarbij voegen. Zo kunnen de mensen zelf aangeven voor welke mogelijkheid ze kiezen en hebben ze die sticker meteen in huis. Om weer terug te komen op de ouderen, zij hoeven dan niet op pad om een sticker te halen.

Juliet Arendsen (15)
Velp

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.