Home / Doesburg-Regiobode / Ik vind: Dure parkeervergunning

Ik vind: Dure parkeervergunning

Verleden week heb ik mijn parkeervergunning opgehaald en betaald. Even had ik het gevoel dat de gemeente dacht dat de Postcodeloterij was gevallen in Doesburg en wel hierom: een prijsverhoging van maar liefst 57 procent. De prijs is gestegen van 82,35 euro in 2019 naar 129,10 euro in 2020.
Of dacht de gemeente Doesburg dat de burgers eindelijk door die andere overheid, van onze grote Roerganger Pinokkio, de heer Rutte, de 1000 euro hadden ontvangen?
Ik zou er vrede mee hebben als ik dan ook altijd een parkeerplaats had of dat er meer toezicht zou komen met betrekking tot parkeren zonder vergunning of kaartje via de automaten. Ik blijf hopen, maar ik vrees dat het hek van de dam is en het tarief voor 2021 de 250 euro te boven gaat.

P.J. van Krieken,
Doesburg

Lees ook

Boek over Theo Colenbrander uitgebracht

DOESBURG – Onlangs heeft de historische vereniging Stad en Ambt Doesborgh / Streekmuseum De Roode …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.