Home / Brummen-Regiobode / Huldiging jubilarissen Vrouwen van Nu Eerbeek/Hall

Huldiging jubilarissen Vrouwen van Nu Eerbeek/Hall

EERBEEK – Tijdens de jaarvergadering van de Vrouwen van Nu Eerbeek/Hall zijn twee jubilarissen gehuldigd. Truus Vermeer was 40 jaar lid en Annie Minkhorst maar liefst 55 jaar. Beide dames werden in het zonnetje gezet door voorzitter Mien Wensink en kregen daarnaast een mooie blos bloemen met attentie. Het was de laatste afdelingsavond in Grand Café De Korenmolen. Al sinds 1958 vonden de afdelingsavonden hier naar volle tevredenheid plaats. Met ingang van 2 maart vinden de avonden plaats in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek. Niet-leden zijn ook welkom.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.