Home / Brummen-Regiobode / Hongerpot blijft helpen

Hongerpot blijft helpen

BRUMMEN – De Hongerpotjes in Brummen hebben in het vierde kwartaal van 2019 maar liefst 7282,79 euro opgebracht voor de voedingsprojecten in India en Tanzania. In januari werd ook alweer 854 euro opgehaald.
Eind vorig jaar was er een extra gift voor de kerstmaaltijd voor de bewoners van het kamp in Bukumbi, Tanzania, waar mensen worden opgevangen die te kampen hebben met de gevolgen van lepra. Zuster Anna Brigitta is op leeftijd en wordt gevraagd terug te komen naar Nederland. Omdat er geen opvolging wordt gegeven maakt dit het voor haar moeilijk om te vertrekken. De jonge directrice doet het heel goed, maar Anna Brigitta maakt zich zorgen over de voortgang van de projecten.
De kinderen uit het hostel in Vijaygiri in India stuurden prachtige zelfgemaakte kerstkaarten. Ze schreven: ‘We danken u heel erg voor uw liefde, in de vorm van het voedsel dat we elke dag krijgen, dat ons helpt om goed te leren en gezond te blijven. Hierdoor bent u een deel van ons leven geworden en geeft u vorm aan onze toekomst.’

www.hongerpot.nl

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.