Home / Rheden-Regiobode / Hollandse pot bij Velpsch Maal

Hollandse pot bij Velpsch Maal

VELP – Woensdag 4 maart wordt er weer een Velpsch Maal geserveerd in Buurthuis de Poort in Velp. Om 17.00 uur kunnen de gasten aan tafel plaatsnemen voor een Hollandse maaltijd. op het menu staan bloemkool met kaassaus, een rundergehaktbal en gekookte aardappelen. Toe is er een heerlijk dessert naar eigen recept, met lange vingers, abrikozen en slagroom. Wie mee wil eten, kan zich tot maandag 2 maart, 12.00 uur inschrijven en betalen bij de beheerder van de Poort. De kosten bedragen 4,50 euro.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.