Home / Brummen-Regiobode / Het Nieuwe Koor zoekt zangers

Het Nieuwe Koor zoekt zangers

BRUMMEN – Het Nieuwe Koor, dat bestaat sinds 2014, kan nieuwe zangers gebruiken. Het koor bestaat uit een enthousiaste dirigente en zo’n twintig koorleden: sopranen, tenoren, alten en bassen. Op het repertoire staan voornamelijk spirituele liederen uit meerdere tradities, culturen en talen. De repetities zijn elke vrijdagmorgen van 9.45 tot 11.00 uur in Brummen, met koffie of thee na afloop. Belangstellenden kunnen vrijblijvend één of twee keer meezingen, voor zij zich definitief aansluiten. Aanmelden kan via afbraat@gmail.com.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.