Home / Brummen-Regiobode / Hersens kraken bij Loenermark

Hersens kraken bij Loenermark

LOENEN – De sportieve strijd die vrijdag 14 februari plaatsvond op het terrein van voetbalvereniging Loenermark in Loenen, speelde zich dit keer eens niet af op de grasmat. Dit keer verzamelden spelers van alle leeftijden zich in de kantine om hun kennis te testen in een spannende pubquiz. Vragen over sport, algemene kennis en muziek passeerden de revue en binnen de teams werd flink gediscussieerd over wat nou de goede antwoorden moesten zijn. Het werd een spannende, maar vooral ook heel gezellige avond, waarbij veel leden en vrienden van de club elkaar eens op een andere manier konden ontmoeten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.