Home / Nieuws / Henk Peelen tot ridder geslagen

Henk Peelen tot ridder geslagen

RHEDEN – Henk Peelen is zaterdag 5 februari geslagen tot Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw. Dit deed voorzitter Martin van den Eijk van carnavalsvereniging De Heiknüüters. Met de jaarlijkse ridderslag zet de carnavalsvereniging iemand in het zonnetje die veel voor het dorp betekent. Van Eijk stond in zijn toespraak dan ook uitgebreid stil bij al het vrijwilligers werk dat Henk Peelen en zijn vrouw Mientje doen. In een mooie, maar ook feestelijke ceremonie vond de ridderslag plaats op het Mr. B. van Leeuwenplein, in aanwezigheid van andere ridders, het prinsenpaar, de dans- en minigarde, vele andere carnavalisten en belangstellenden en natuurlijk familieden en vrienden van Henk Peelen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.