Home / Rheden-Regiobode / Heidewerkdag op Rozendaalse Veld

Heidewerkdag op Rozendaalse Veld

RHEDEN – De Geërfden van het dorp Velp en de gemeente Rheden houden op zaterdag 29 februari de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Dit jaar wordt er van 09.00 uur tot 12.30 uur gewerkt. Het startpunt is de parkeerplaats Weg naar de Brandtoren in Rheden. Veel mensen genieten van de mooie heidevelden door er te wandelen of te sporten. Om de heidevelden open te houden is het belangrijk jonge boompjes te verwijderen en naar de kant slepen. Deelnemers wordt aangeraden stevige schoenen (en eventueel regenkleding) aan te trekken en werkhandschoenen mee te nemen, evenals liefst ook een scherpe snoeitang of takkenschaar. Er wordt afgesloten met heerlijke warme soep.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.