Home / Brummen-Regiobode / Heerlijk winterconcert VIOS

Heerlijk winterconcert VIOS

HOENDERLOO – Zowel de fanfare als de slagwerkgroep van muziekvereniging VIOS uit Hoenderloo heeft het publiek in de grote zaal van ’t Dorpshuus zaterdag getrakteerd op een heerlijke muzikale avond. Het ziet er allemaal zo makkelijk uit als de muzikanten hun nummers vol passie en energie spelen, maar het is vaak heel moeilijk. Zeker omdat de dirigent van de fanfare, Luuk de Bakker, en de instructeur bij de slagwerkgroep, Jan van Lienden, het niet makkelijk hadden gemaakt met de muziek die ze uitgekozen hadden.
Bij de fanfare was er een hoofdrol weggelegd voor de solo van Vincent van Hunen die heel melodieus en spatzuiver speelde. Bij de slagwerkgroep was dit het geval bij Sarina Nijkamp op de tenortrom. Al met al was het genieten in het dorpsgebouw en heeft ‘de Hoenderlose muziek’ reclame gemaakt voor de vereniging. Hoe trots mag en kan een dorp als Hoenderloo zijn op zo’n muziekvereniging.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.