Home / Brummen-Regiobode / Harold Sneller nieuwe hoofdtrainer VV Oeken

Harold Sneller nieuwe hoofdtrainer VV Oeken

OEKEN – Voor het seizoen 2020-2021 is vv Oeken erin geslaagd een goede opvolger aan te trekken voor de huidige hoofdtrainer Stefan Jansen. Harold Sneller neemt zijn taken bij de Brummense club over.

Stefan Jansen heeft voor de winterstop te kennen gegeven na het huidige seizoen een pauze in te lassen in zijn trainersloopbaan en niet te verlengen bij de hoofdmacht van de club uit Brummen. Met het aantrekken van Harold Sneller hoopt vv Oeken de ambities van de vereniging en de enthousiaste spelersgroep te realiseren, namelijk een stabiele derdeklasser te worden.
De 45-jarige Sneller, afkomstig uit Apeldoorn, was ooit zelf actief als voetballer bij VV Oene en trainde daar vanaf 1993 tot en met 2007 verschillende jeugdteams. Aansluitend maakte hij de overstap naar VIOS Vaassen als seniorentrainer om via wat omzwervingen bij WSV en Oene in 2014 het hoofdtrainerschap bij SV Nieuw Heeten op te pakken. Na drie seizoenen en het behalen van een periodetitel verhuist Sneller naar Terwolde, waar hij twee seizoenen hoofdtrainer is. Het seizoen 2019-2020 staat hij aan het roer bij zaterdag 3de klasser VV Hulshorst.
Met Harold Sneller heeft vv Oeken een trainer binnengehaald die passie heeft voor het spel, zich verdiept in nieuwe ontwikkelingen, zoals video-analyse, en speler en team graag verder ontwikkelt. Op de vraag wat Sneller aanspreekt bij vv Oeken is hij duidelijk: “De goede mix tussen geroutineerde spelers en jong talent, dat is een mooie basis om tot een sterk collectief voetballend team te komen.”

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.