Home / Brummen-Regiobode / Handbaltoernooi F-jes

Handbaltoernooi F-jes

EERBEEK – Handbalvereniging Brummen houdt zondag 9 februari een toernooitje voor de F-jeugd, jongens en meisjes van 6 tot en met 8 jaar. Van 9.00 tot 11.00 uur wordt er gespeeld in Sporthal de Bhoele in Eerbeek. Er komen verschillende verenigingen uit de buurt spelen. Op deze dag start HV Brummen voor het eerst met een tweede F-team. Vooraf, vanaf 8.45 uur, is er een gezamenlijke warming-up. In de rustpauzes kunnen de kinderen lekker spelen. Publiek is welkom om te kijken.

www.handbal-brummen.nl

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.