Home / Rheden-Regiobode / Gratis judo bij Pot in Rheden

Gratis judo bij Pot in Rheden

RHEDEN – Judoschool Pot wil meer jeugd in Rheden op de judomat te krijgen met een eenmalige actie. De judoschool met acht locaties biedt kinderen in Rheden tot de zomer gratis judolessen aan. Na de zomer kunnen de kinderen zelf beslissen of ze op judo blijven en echt lid worden van de judoschool. Om het voor iedereen mogelijk te maken om tot de zomer te komen judoën, krijgen de deelnemers van deze actie ook een gratis judopak. Eigenaar Daniel Pot vertelt: “Er zijn dus geen enkele kosten aan verbonden om tot de zomer te gaan judoën. Met deze extreme laagdrempeligheid krijgt de jeugd een extra lange proefperiode om eens te kijken of judo iets voor hen is. Natuurlijk hopen we dat er een paar deelnemer het zo leuk vinden dat ze uiteindelijk lid worden.” De judolessen worden op vrijdag gegeven in de Hangmat en starten 17.30 uur.

www.judoschoolpot.nl

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.