Home / Rheden-Regiobode / Gewijzigde route carnavalsoptocht Velp

Gewijzigde route carnavalsoptocht Velp

VELP – Op zondag 23 februari houdt carnavalsvereniging de Narrenkap samen met carnavalsvereniging de Bloaspiepkes wederom de grootse carnavalsoptocht door Velp. De optocht start om 13.11 uur. Wegens wegwerkzaamheden aan de Graaff Ottostraat, zal de route dit jaar echter iets afwijken van voorgaande jaren.
Dit jaar rijdt de optocht volgens deze route: Kerkallee – Alexanderstraat – Willemstraat – Elzenstraat – Waterstraat – Merwedestraat – Rijnstraat – Scheldestraat – President Kennedylaan – Sophiastraat – IJsselstraat – Brugweg – Emmastraat – Pastoor Koenestraat – Oranjestraat – Hoofdstraat – Emmastraat – Brugweg – Kerkallee.
Bewoners die langs de route wonen worden vriendelijk doch dringend verzocht om auto’s elders te parkeren. Tevens geldt er tussen 11.00 en 14.00 uur een parkeerverbod op de Kerkallee en tussen 12.00 en 16.00 een parkeerverbod in de Oranjestraat. De Dr. Van der Feltzlaan zal tussen 12.30 en 14.00 uur volledig worden afgesloten voor verkeer. Er is een wegsleepregeling van kracht.
Bewoners die vragen hebben naar aanleiding van de gewijzigde verkeerssituatie kunnen contact opnemen via optocht@cvdenarrenkap.nl

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.