Home / Rheden-Regiobode / Gastvrije ontmoetingen rondom thema’s uit het dagelijks leven

Gastvrije ontmoetingen rondom thema’s uit het dagelijks leven

DIEREN – Maria Menting uit Dieren merkt in haar omgeving dat mensen er behoefte aan hebben om in een informele setting samen te zijn met gelijkgestemden. Zij is van mening dat mensen in deze drukke en snelle samenleving meer voor zichzelf moeten zorgen. “Net zoals onze dagelijkse uiterlijke verzorging, vraagt ook onze binnenwereld een vorm van zelfzorg”, aldus Maria. Het teruggaan naar keukentafelgesprekken is volgens haar erg belangrijk als het gaat om gezien en gehoord worden.
Maria wil een aantal thema- bijeenkomsten in groepjes van maximaal 8 personen organiseren, waarbij ze samen rond de tafel in stilte wil schrijven naar aanleiding van een thema. “Dit moet als doel hebben om de aandacht bij jezelf te leggen, iets uit te wissen, naar elkaars verhalen te luisteren, geen oordelen te geven en ontspanningen en gezelligheid te creëren”, legt Maria uit. Voorbeelden van thema’s kunnen zijn: Ontmoeting, Thuiskomen en Vriendschap. De locatie voor de bijkomsten is Spoorstraat 10 in Oud Dieren, maar andere locaties zijn bespreekbaar. Ook is er begeleiding aanwezig. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd.

mariamenting@hotmail.com

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.