Home / Brummen-Regiobode / Galerie ’t Arthuus maakt nieuwe start

Galerie ’t Arthuus maakt nieuwe start

LOENEN – Na een jaar van wat meer rust begon het toch weer te kriebelen bij kunstenares Mieke Diekmann. Sinds januari is galerie ‘t Arthuus in Loenen daarom het laatste weekend van elke maand weer geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en daarnaast op afspraak. Om ruimte te maken voor nieuwe kunst en exposities ruimt de galerij het wat oudere werk in de maanden februari en maart op tegen kortingen van 10 tot 50 procent. “Een leuke kans om een mooi kunstwerk of sieraad aan te schaffen van bijvoorbeeld Jasper Krabbé, Hans van Horck, Raid Houby, Hanneke Pereboom, Mieke Diekmann en nog veel meer”, aldus Diekmann.

www.arthuus.nl
Tel. 06-51447588

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.