Home / Nieuws / Fred Vesterink wint Oeleboule-toernooi

Fred Vesterink wint Oeleboule-toernooi

DIEREN – De winterpauze is weer voorbij bij jeu de boulesvereniging Boul’Animo uit Dieren. Traditiegetrouw werd op Sportpark Het Nieuwland het toernooi-jaar geopend met het Oeleboule toernooi. Dit is een toernooi waarbij voor iedere deelnemer elke ronde een andere partner en tegenstander wordt geloot. Het toernooi wordt na vijf ronden beslist op gewonnen partijen en puntensaldo.
De deelnemers bleken behoorlijk aan elkaar gewaagd, wat vele partijen opleverde die op het scherpst van de snede werden uitgevochten. Na vijf ronden bleek Fred Vesterink als enige ongeslagen gebleven te zijn. Hij was dan ook de terechte winnaar en ontving de fraaie wisselbeker, uitgereikt door Theo van der Meer als winnaar in 2019. Onja Weijl wist als enige vier partijen te winnen en legde daarmee beslag op de in dit veld meer dan verdienstelijke tweede plaats. Mandy Nootenboom eindigde met vele anderen op drie winstpartijen. Haar betere puntensaldo bezorgde haar de derde prijs.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.