Home / Nieuws / Fotowedstrijd: Veluws wild, landschappen, vogels en overige dieren

Fotowedstrijd: Veluws wild, landschappen, vogels en overige dieren

DE STEEG – Landgoed Middachten in De Steeg organiseert ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Gezocht wordt naar de mooiste natuurfoto’s. Inzenden kan nog tot en met 2 maart, de winnaars worden op 21 maart bekendgemaakt.

De fotowedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met de wildbeheereenheden op de Veluwe. Deze keer heeft de wedstrijd vier thema’s: de Veluwse zoogdieren in hun natuurlijke omgeving, inheemse vogels, landschappen en overige dieren. De foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit Luc Enting (maker van de film WILD), Jan Huttinga en Klaas Tanis, beiden jachtopzichter en natuurfotograaf op Kroondomein Het Loo.
Degene die volgens de vakjury de mooiste foto heeft gemaakt, wint een overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt, in een van de knechtenkamers boven het koetshuis van kasteel Middachten. De nummers twee en drie worden beloond met een waardebon.

De jury kiest een winnaar, maar nomineert ook tien foto’s voor de publieksprijs. De tien genomineerde foto’s worden tijdens de jaarlijkse Faunadag op zaterdag 21 maart getoond. Het publiek mag dan haar stem uitbrengen en om 14.30 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. Ook de winnaar van de publieksprijs krijgt een overnachting cadeau.

Deelnemers mogen uitsluitend een foto gemaakt door henzelf inzenden, maximaal één per persoon. Dit kan in jpeg-formaat via Wetransfer naar info@middachten.nl. De winnende foto wordt met naamsvermelding gebruikt voor de publiciteit rondom de fotowedstrijd in 2021. Meer informatie en spelregels zijn te vinden op www.middachten.nl/activiteiten.

Foto: De winnende foto van vorig jaar, gemaakt door Patrick van Asselt

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.