Home / Doesburg-Regiobode / Fimhuis draait Celle que vous croyez

Fimhuis draait Celle que vous croyez

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont vrijdag 14 en woensdag 19 februari het Franse drama Celle que vous croyez. De film is beide dagen om 20.00 uur te zien in Het Arsenaal.

In Celle que vous croyez creëert Claire, gespeeld door Juliette Binoche, een alter ego om contact te krijgen met de beste vriend van haar jonge ex-minnaar, zodat ze hem via sociale media in de gaten kan houden. Claire wordt Clara: op Facebook maakt ze een profiel van een vierentwintigjarige brunette en bevriendt meerdere mensen in de vriendenlijst van Ludo. Misschien komt ze zo dichterbij. Ze raakt echter in de ban van Alex, zijn huisgenoot, die haar in de virtuele omgeving wel kan geven wat ze begeert. Wat geflirt over en weer loopt al snel uit de hand: Claire valt zelf al even gemakkelijk voor de droomwereld die ze schept als die blijkbaar weinig wereldwijze twintiger. Ze gaat zich steeds meer Clara voelen. Terwijl ze smoorverliefd door Parijs huppelt is al snel duidelijk dat de situatie onhoudbaar is – een ontmoeting in levende lijve is onvermijdelijk.

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.