Home / Rheden-Regiobode / Film in Ons Raadhuis

Film in Ons Raadhuis

VELP – Donderdag 13 februari is in Ons Raadhuis in Velp de film If Beale Street Could Talk te zien. Het vertelt een liefdesverhaal uit Beale Street in Harlem, New York dat zich afspeelt in de jaren zestig. De film laat zien wat het betekent om als jonge afro-amerikaan daar op te groeien. De film begint om 14.00 uur.
Overigens is er de hele week door van alles te doen in Ons Raadhuis. De locatie aan de Nieuwstraat 1 in Velp is elke werkdag vanaf 9.30 uur geopend. Iedereen is welkom om binnen te wandelen en de sfeer te proeven of deel te nemen aan een van de vele activiteiten. Het afgelopen jaar werd dat wekelijks door gemiddeld 325 mensen gedaan. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.onsraadhuis.com.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.