Home / Brummen-Regiobode / Film in Kruiskerk

Film in Kruiskerk

EERBEEK – Op zaterdag 15 februari om 20.00 uur wordt in het Filmcafé van de Kruiskerk in Eeerbeek de film Capharnaüm vertoond. De film gaat over het 12-jarige schoffie Zain die in de straten van Beiroet wordt opgepakt door de politie. Zijn ouders worden tijdens de rechtzaak aangeklaagd omdat zij zouden hebben verzaakt bij de opvoeding. De film van regisseur Nadine Labaki, genomineerd voor een Oscar, is een drama met een grote boodschap dat weinig mensen onberoerd zal laten. Inloop is vanaf 19.30 uur. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.