Home / Rheden-Regiobode / Expositie Louis van den Akker

Expositie Louis van den Akker

RHEDEN – Van maandag 24 februari tot zaterdag 1 augustus exposeert Louis van den Akker zijn schilderijen in het Dorpshuis in Rheden. Na een druk bestaan in Azië, Afrika en het Midden-Oosten is hij na zijn pensionering als ambassadeur in Groningen gaan wonen. Daar is hij begonnen met schilderen. Van den Akker nam academische schilderlessen en exposeerde zijn werk in Oostwold, Pekela, Winschoten en Blauwestad. Louis van den Akker schildert wat hem boeit, doet dat figuratief en maakt vooral gebruik van acryl. In het Dorpshuis in Rheden exposeert hij schilderijen die een indruk geven van Groningen, in het bijzonder van de voor velen nog onbekende gemeente Oldambt in Oost-Groningen. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen als de expositieruimte niet voor andere activiteiten in gebruik is. Daarom is het verstandig vooraf te bellen met het Dorpshuis, tel. 026-7440080.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.