Home / Rheden-Regiobode / Expositie Duurzaam Rozendaal geopend

Expositie Duurzaam Rozendaal geopend

ROZENDAAL – In Rozendaal is een tijdelijke tentoonstelling over het verduurzamen van huizen geopend door burgemeester Ester Weststeijn. De expositie is te zien in de Torckschool aan de Rosendaalselaan 3 in Rozendaal.

Wat kun je als inwoner doen om je huis te verduurzamen? In Rozendaal is de lokale werkgroep Duurzaamheid in samenwerking met de gemeente Rozendaal aan de slag gegaan om een passend antwoord te vinden op deze vraag. Het resultaat wordt weergegeven in een informatieve expositie in de Torckschool in Rozendaal. Op informatieborden wordt uitgelegd welke stappen er mogelijk zijn om een woning energiezuinig te maken.
De tijdelijke tentoonstelling geeft antwoorden op vragen als: wat is een slimme aanpak bij de verduurzaming van mijn huis, welke bouwkundige en installatietechnische maatregelen komen daarbij om de hoek kijken en welke subsidiemogelijkheden zijn er? Daarnaast wordt er bekeken hoe bewoners in kunnen spelen op klimaatverandering en hoe zij de biodiversiteit in hun tuin kunnen vergroten.
De tentoonstelling is tot en met eind februari geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 en 14.00 en 16.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. De expositie is gratis te bezoeken.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.