Home / Doesburg-Regiobode / Escaperoom in St. Joriskerk Drempt

Escaperoom in St. Joriskerk Drempt

DREMPT – Jong en oud kunnen op zondag 9 februari in de St. Joriskerk in Drempt een gezamenlijke activiteit ondernemen. De kerk wordt omgetoverd tot escaperoom, een interactief spel waarbij het de kunst is om door het oplossen van puzzels en raadsles zo snel mogelijk te ontsnappen. Hiervoor zijn sleutels en codes nodig, die kunnen worden verkregen door goed samen te werken. De oude kerk met donkere hoeken en nissen maakt het extra spannend. Er zijn twee momenten om te starten. De eerste groep speelt tussen 16.00 en 17.30 uur, de tweede groep van 19.00 tot 20.30 uur. Opgave kan tot woensdag 5 februari via escaperoomsintjoriskerk@gmail.com.

Lees ook

Boek over Theo Colenbrander uitgebracht

DOESBURG – Onlangs heeft de historische vereniging Stad en Ambt Doesborgh / Streekmuseum De Roode …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.