Home / Brummen-Regiobode / Enorme ravage bij ongeval Kanaal Zuid
Melvin / Persbureau Heitink - .

Enorme ravage bij ongeval Kanaal Zuid

LOENEN – Op het Kanaal Zuid bij Loenen heeft dinsdagavond 18 februari een zwaar ongeluk plaatsgevonden. Daarbij vielen twee gewonden, waarvan één ernstig. Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur. Door onbekende oorzaak kwamen er drie auto’s met elkaar in botsing. Een slachtoffer zat bekneld in zijn auto en is na ruim een half uur bevrijd door de brandweer. Hij is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede slachtoffer is een andere ambulance eveneens naar het ziekenhuis overgebracht.
De weg was een aantal uren volledig afgesloten voor het verkeer vanwege de ravage en het onderzoek. Het is niet de eerste keer dat het op dit punt misging. Omwonenden hopen dat de overheid maatregelen gaat nemen om nog meer ongelukken in de toekomst te voorkomen. Het was niet de eerste keer dat het misging op deze plek. Omwonenden hopen dat de overheid maatregelen gaat nemen om nog meer ongelukken in de toekomst te voorkomen. Weggebruikers klagen over het slechte zicht op dit kruispunt Kanaal Zuid (de weg langs het Apeldoorns Kanaal) en Voorsterweg als men uit Loenen komt. Een forse beukenhaag vormt een lastig obstakel dat het uitzicht belemmerd.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Zangvereniging Herleving zoekt versterking

EERBEEK – Na ruim anderhalf jaar gaat zangvereniging Herleving uit Eerbeek op dinsdag 7 september …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.